Wij zijn Mooi&More | Mooi & More | wonen
Mooi & More wonen

Wij zijn Mooi&More

 

Mooi & More

Wie op zoek is naar meubelen in het moderne segment, hoeft op Woonboulevard Cornelisland in Barendrecht niet lang te zoeken. Mooi & More wonen is namelijk specialist op dit gebied! Het hart van de uitgebreide collectie wordt gevormd door toonaangevende meubelmerken als Bert Plantagie, Interstar, Leolux, Spectral enz. Maar er is nog veel meer waarin Mooi & More wonen zich onderscheidt.

Oneindig veel mogelijkheden.

Als klant krijg je bij Mooi & More alle ruimte om ongedwongen rond te lopen en te kijken. Wie tijdens deze zoektocht hulp of advies nodig heeft, kan uiteraard altijd terecht bij de medewerkers. Aandacht voor de wensen en eisen van de klant staat daarbij voorop. Er wordt altijd geprobeerd het advies voor de juiste aankoop hierop af te stemmen. Indien gewenst kunt u een uitgebreid kleur- of interieuradvies zowel thuis, als in de showroom krijgen. Wij denken graag met u mee.

De mogelijkheden met de tafels, stoelen, zitmeubelen, kasten, tv meubels en wandsystemen zijn eindeloos. De maten, de bekleding, de kleuren; het kan allemaal naar wens aangepast worden!

Onze showroom

In onze grote showroom vindt u meubelen van topmerken. Kom naar onze showroom in Barendrecht en ervaar de meest actuele trends op het gebied van design meubelen.

Leolux
Wij zijn gespecialiseerd in meubelen van Leolux. De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. Kiest u voor de eigenwijze Arabella, de royale bank Paleta of de “classic” Pallone? De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten. Dat maakt alle Leolux meubelen net zo uniek als de mensen voor wie ze gemaakt worden.

Spectral
Met TV meubels van het merk Spectral wordt techniek onzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerde kabels meer. Spectral is de meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels waarbij de speciaal ontworpen tv kasten geschikt voor de nieuwste smart tv's van dit moment. Bij Spectral is elk tv dressoir een echt design meubel, passend in elk interieur. Of het nu een klassiek of modern interieur is, met het merk Spectral heeft u de keuze uit ruim 2000 unieke kleuren waarbij het tv meubel helemaal afgestemd kan worden op de rest van de meubels in uw kamer.Bent u op zoek naar een tv meubel hoogglans wit of gesatineerd wit glas, een lowboard tv meubel, of een zwevend tv meubel op de juiste hoogte als hangend wandmeubel? Bezoek dan de showroom van Mooi&More!

Interstar
Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. De Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van het kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm. Zo heeft u altijd een unieke kast, precies zoals u het wilt. Iedere kast wordt speciaal voor de klant gemaakt! Indien u dit wenst, is maatwerk zelfs mogelijk. De hoogtepunten treft u aan in de showroom bij Mooi&More.

Bert Plantagie

Bert plantagie is een oer-Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en eetafels, salontafels, bijzettafels, kasten en dressoirs. Dit merk is populair in Nederland bij zowel starters, jonge gezinnen als ouderen.Creëer uw eigen unieke Bert Plantagie meubelen, door de ruime keuze in kleuren en onderstellen bij Mooi&More. "Love life, live Beautiful"