Skip to the main content
Terug naar de winkel

Vision

v.a. 722,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Vision is een salontafel met een unieke uitstraling. Het luchtige, dunne onderstel van de salontafel Vision maakt van uw salontafel een waar designobject. Een van onze favorieten!

Tafelblad

Ga voor een tafelblad in warm notenhout, of kies een mooie lakkleur uit. Beide materialen hebben een compleet verschillende uitstraling. Wilt u bijvoorbeeld eikenhout maar dan in een andere kleur? Dat kan, er zijn diverse olie- en beitskleuren waar u uit kunt kiezen. Ook het onderstel van de salontafel kunt u een ander kleurtje geven, welke uitvoering spreekt u het meest aan?

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard RVS, optie RVS of in de Bert Plantagie lakkleuren
  • afmetingen: 60x60 cm, 180x60 cm of 110x110 cm Hoogte 32 cm
  • tafelblad in eiken, kersen, noten, beuken, essen of zijdeglans
  • afwijkende hoogte: max. 5 cm hoger

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie