Skip to the main content
Terug naar de winkel

Spectral Scala compleet

van 7.495,- voor 4.995,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Scala

geruisloze vreugde

Scala bedient u. Met hoogwaardige kleppenmechaniek zodat open en sluiten geruisloos gaat. En met schuiflades die zich dankzij een hoogwaardig Soft-close systeem sluit.

geschikt voor sonos & co

Een Scala voor verschillende sound systemen. Achter het stoffront kunt u soundbars of geluidssystemen van verschillende fabrikanten onderbrengen, bijvoorbeeld de Sonos Playbar en Sonos Sub.

scala zwevende tv-meubels

Als u meer opbergruimte nodig heeft en graag kiest voor een licht en luchtig design, dan is een Scala wand hangend tv-meubel de oplossing.

Tv-meubel, niet alleen voor uw tv.
Een tv-meubel is meer dan een meubel waar een televisie boven hangt of op mag staan. Het is ook vaak een verzamelplaats voor opladers, afstandbedieningen, telefoon, blu-ray’s enz. Het is een meubel die tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het interieur. Sterker nog, er staan ook veel meubels naar een tv-meubel gericht. Genoeg redenen om te kiezen voor een tv-meubel die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

Bedienen
Gemakkelijk uw soundbar bedienen met een gesloten klep in een mooi zilvergrijs stoffront. Het signaal gaat zonder moeite door het doek en geluid komt net zo mooi naar buiten als wanneer u de klep geopend heeft. Maar nu heeft u het voordeel dat alles netjes is weggewerkt en u niet kunt struikelen over een geopende klep. En dat is wel zo veilig!

Nu als showmodel direct leverbaar

Inclusief soundsysteem en TV beugel

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • Geschikt voor Spectral Soundsystemen
  • Ook geschikt voor Bose, Sonos en Canton Soundsystemen
  • Krasvaste glasoppervlakken
  • Draaibare tv-beugel

Meer over Spectral

Bekijk alles van Spectral