Milano Eettafel tafel Mooi&More Wonen Barendrecht
Milano
Milano

Milano

Merk: More Line

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Vanaf

1.195,00

Productinformatie

Milano

Milano is een chique eettafel die veel ruimte creëert in uw interieur. Het blad van de Milano kan uitgevoerd worden in verschillende kleuren Fenix of keramiek. Haar chique, dunne tafelblad en de opvallende gepolijst aluminium accenten zorgen ervoor dat de Milano een opvallende verschijning is in ieder interieur.

Fenix

Fenix is een dun plaatmateriaal voorzien van een nanotechcoating waardoor de top zijdezacht maar sterk – en goed schoon te houden is. Bovendien kunnen met een “wonderspons” kleine krasjes weggewerkt worden. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Kortom, FENIX NTM (Nano Tech Matt Material) is decoratief plaatmateriaal dat een revolutie veroorzaakt in de tafels, van het ontwerp tot en met het onderhoud.

Ceramistone

Ceramistone heeft de allure van natuursteen, oogt stoer en natuurlijk. De kleuren van een keramiek werkblad komen altijd mooi uit. Bovendien is elk keramiek tafelblad 100 procent kleurvast. Verder heeft een Ceramistone tafelblad veel praktische voordelen. Het materiaal is hard; harder dan graniet zelfs, en heeft een hoge vlekbestendigheid. Ceramistone is onderhoudsarm en blijft mooi, dankzij de krasbestendigheid en watervastheid. Doordat het materiaal niet poreus is, tast vocht het niet aan en trekken voedselresten er niet in.

opties

Getoonde prijs is de tafel in Fenix uitvoering, 200x100 cm.
onderstel zwart epoxy met gepolijst aluminium accenten
afmetingen (altijd 100 cm breed): 160, 180, 200, 220, 240 cm.
tafelblad in Fenix of Ceramistone
Keuze uit diverse kleuren