Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Luna TV-opzet

v.a. 1.915,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Luna TV-opzet

Het Luna programma levert een stijlvolle bijdrage aan uw interieur. De TV-opzet is naar wens vorm te geven in vele houtsoorten en lakkleuren. Ook aan een praktische oplossing voor uw apparatuur is gedacht middels het optionele speakerdoek.

Standaardmaten:
  • 1 deur, 1 brede klep: 181 x 45 x 48 cm
  • 2 deuren: 121 x 45 x 48 cm
  • 2 deuren, 1 smalle klep: 181 x 45 x 48 cm
  • 2 deuren, 1 brede klep: 240 x 45 x 48 cm

Dit meubel is ook leverbaar als gewone kast of als dressoir. We hebben in onze showroom de opzet van 240 cm breed staan, gecombineerd met de Etagère Kom deze leuke combinatie bekijken!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard Antraciet, optie alle andere Bert Plantagie lakkleuren
  • standaard gehele tv-opzet in één kleur, optie fronten in afwijkende kleur of hout

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie