Skip to the main content
Terug naar de winkel

Kamelia

van 899,- voor 499,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Kamelia is een rijke, vriendelijke fauteuil die standaard uitgevoerd is met een ronde RVS poot en heerlijk brede armleuningen. Door de zitting van luxe no-sag veren heeft deze fauteuil een werkelijk ongeëvenaard zitcomfort. Optioneel verkrijgbaar met een vierkante poot.

Combinatie

Het is mogelijk om de uitstraling van de fauteuil terug te laten komen in de eethoek. Eetstoel Kameleon past namelijk mooi bij de Kamelia, en het zorgt voor een mooi geheel. Zowel de eetkamerstoel als de fauteuil hebben we in de showroom, kom langs en ervaar het comfort!

Nu als showmodel direct leverbaar in de stof Bari Single
Onderstel in kleur BP100 antraciet.
Voor de kleur van dit showmodel zie foto 2

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • Nieuw te bestellen vanaf €692,- prijs in stofklasse A
  • onderstel in Bert Plantagie lakkleur of glans chroom
  • zithoogte hoger of lager (max. 5 cm)
  • 2 of meer kleuren leer/stof
  • label met eigen naam

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie