Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bonnie Wood

v.a. 379,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Bonnie Wood

Dit veelzijdige tafeltje zit boordevol mogelijkheden! Zo kunt u bij het onderstel kiezen uit drie verschillende hoogtes en één van de zes prachtige BP RAL-kleuren. Ook de grootte van het tafelblad is verkrijgbaar in drie varianten en diverse houtsoorten. Hierdoor kunt u zelf een speelse, kleurrijke en toch stijlvolle salontafel creëren.

Showmodel

Kom langs in de showroom, we hebben nu namelijk een set afgeprijsd staan. Wie weet past het perfect in uw interieur, van harte welkom!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • afmetingen: 43x46 cm, 55x37,5 cm en 65x30 cm
  • blad kan worden uitgevoerd in eiken, kersen, noten, essen, beuken of zijdeglans
  • onderstel standaard Antraciet, optie alle andere Bert Plantagie lakkleuren

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie