Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bolero

v.a. 914,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

De Bolero is de fauteuilversie van de Duo/Spargo familie. Deze moderne fauteuil is door een prachtige 4-teens draaipoot in gepolijst aluminium een eyecatcher in uw interieur. Bolero Four heeft een mooie ronde poot (RVS). De fauteuil is standaard verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren leder of stof, maar is ook mooi in een uni-stoffering.

Tip

Beide uitvoeringen van de fauteuil staan in onze showroom. Kom langs en ervaar wat u prettiger vindt: een vaste stoel of een draaistoel. En zoals genoemd is deze fauteuil onderdeel van de Duo/Spargo familie. Het is dan ook leuk om de eetstoelen en fauteuil beide in uw interieur te verwerken. Kom langs om de stoelen te bekijken en te proberen, want ook deze hebben een uitstekend zitcomfort!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel in Bert Plantagie lakkleur
  • zithoogte lager bij Bolero four
  • zithoogte 3 cm hoger optioneel bij beide uitvoeringen

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie