Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bixx

v.a. 2.075,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Een prachtige, bombastische tafel, dat is de Bixx ten voeten uit. Het unieke design is voorzien van een opvallend stalen onderstel dat in een kleur naar keuze verkrijgbaar is. Het tafelblad van de Bixx is leverbaar in 3 cm of 4 cm dikte en in rechthoekige of ovale vorm. Beide uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar met een keramieken tafelblad. De ovale vorm van tafel Bixx is alleen beschikbaar in keramiek Statuario, de rechte vorm is verkrijgbaar in alle bert plantagie keramiek kleuren.

Tafelblad

Het tafelblad kan worden uitgevoerd in HPL, en dat is leverbaar vanaf € 2075,- . Een houten blad is ook mogelijk: eiken, kersen, noten, kernbeuken en kern-essen. Ga voor de uitvoering die het beste past in uw interieur! Vindt u het lastig om de juiste combinatie te maken? Kom langs in de showroom, we denken graag met u mee!

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

Kom kijken!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • onderstel standaard in Antraciet, optie andere Bert Plantagie lakkleuren
  • soft side (bovenzijde blad afgeschuind) alleen mogelijk bij randafwerking 0 of 6
  • afwijkende hoogte: tot 5 cm hoger of 5 cm lager
  • geen afwijkende maten mogelijk bij de ovale versie

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie