Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Ultimo High

v.a. 339,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Ultimo High is een rijk gestoffeerde stoel. De licht flexibele kuip zorgt voor een geweldig zitcomfort. De stoel is verkrijgbaar met en zonder arm en heeft een hoge rug. U kunt kiezen uit een open of een gesloten arm.

Uitvoeringen

Deze eetkamerstoel is er in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er nog de varianten met 4 poten, Freischwinger en de uitvoering met de U-slede. Alle varianten zijn ook te verkrijgen zonder arm, of met open of gesloten arm. Kortom keus genoeg! We zijn benieuwd wat u het meest aanspreekt!

( eetstoel zonder armleuningen in uni-stoffering vanaf € 339,- en met armleuningen is vanaf € 449,- )

Meer weten over Bert Plantagie? Klik hier

 

 

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • ronde of vierkante poot
  • poten standaard RVS, optie glans chroom, Bert Plantagie lakkleuren of overige RAL-kleuren
  • met armlegger in leder of stof
  • handgreep op het rugdeel

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie