Skip to the main content
Terug naar de winkel

Bert Plantagie Joni

v.a. 319,-

unieke design meubels
eerlijk persoonlijk advies
oneindig veel mogelijkheden

Productinformatie

Joni is ook een slank kuipje, maar minder rond dan de Blake qua vormgeving. Dit kuipje is te combineren met één van de tien bijpassende onderstellen. Zo zijn er de slede (evt. met open arm), houten onderstel, Cross, Four (een subtiele vierpoot), Spin-poot, en als Freischwinger met ronde of vierkante buis en eventueel met open arm.

Familie

Bij de Blake-Joni-Tara familie kiest u het kuipje & het onderstel en vervolgens de materialen (stof en/of leer). Dit model is ook heel geschikt voor duo-stoffering. Bekijk ook kuip Blake en Tara, en ga alvast aan de slag met de configurator van Bert Plantagie.

Kom proefzitten!

Kom langs om dit product te ervaren of maak een afspraak voor gratis persoonlijk advies.

Naar de showroom

Opties

  • keuze uit 1 van de 10 onderstellen
  • onderstel standaard RVS, optie in glans chroom of Bert Plantagie lakkleur
  • stolpnaad of enkelnaad
  • optioneel met comfortabele matstoffering
  • optioneel met gesloten arm, dit is mogelijk bij onderstel wood, cross, four en spin

Meer over Bert Plantagie

Bert Plantagie BV, gevestigd in Cuijk (Nijmegen), is een oer-Hollands meubelbedrijf met een lange historie. De oorsprong gaat terug tot 1958, toen Johannes Smits ‘Smits Stalen Meubelen’ startte. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op kampeer- en tuinmeubelen, maar in de jaren 80 specialiseerde Smits zich op meubilair voor vakantieparken, zoals Center Parcs en Duinrell, en zorginstellingen. In 2000 wordt het bedrijf overgenomen door Bert Plantagie, een ondernemer die zijn naam aan het bedrijf geeft en een nieuwe koers uitstippelt. De Bert Plantagie collectie wordt meer toegespitst op de consumentenmarkt met als leidraad subtiel design van onmiskenbare kwaliteit. En met succes. Inmiddels is Bert Plantagie een gevestigd merk, dat in vele woonwinkels in meerdere landen verkocht wordt. Ook de projectmarkt wordt nog altijd bediend met de ervaring van weleer.

Bekijk alles van Bert Plantagie