Interstar Roadshow

Interstar Roadshow

 

Op 1,2, en 3 februari is het weer zover... Reserveer hier een plekje in uw agenda voor de feestelijke Interstar roadshow bij Mooi&More!

Profiteer tijdens deze show van de leuke actie's, en de aanwezigheid van Interstar Expert en adviseur Maryse!

interstar dressoir

 interstar combinatie

 

 

 

 

 

 

 

Over Interstar:

De Interstar collectie kenmerkt zich door hangende kastsystemen.  Boekenwanden, dressoirs, wandkasten, tafels en andere designmeubels  worden vakkundig aan de muur gemonteerd, waardoor deze als het ware  zweven. Het gebruik van zwevende elementen zorgt er dan ook voor dat ieder element op maat gemaakt moet worden. Zo past een Interstar meubelstuk altijd in iedere gewenste ruimte en kunt u niet alleen spullen opbergen, maar ook mooi presenteren. 

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. Onze Nederlandse ontwerpers, Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres, tekenen alle kasten en maken tevens nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van uw kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt in een veelvoud van 22,5 cm. Zo heeft u altijd een kastsysteem precies zoals u het wilt. Zodra er een order binnenkomt, maken zij elke kast speciaal voor de klant.

 

Persoonlijk advies:

Wij weten als geen ander dat de kast van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om te komen tot de juiste keuze. Tijdens de Roadshow is Maryse Slotboom, de expert van Interstar zelf, aanwezig in de showroom om u persoonlijk te adviseren. Ze denkt graag met u mee voor een passend wandmeubeldressoirboekenkast,  (salon)tafel, en nog veel meer! Neem uw plattegrond mee en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden van Interstar.

 

 

Ontwerp:

Samen met u wordt een unieke kast samengesteld die we graag 3D voor u uittekenen. Hoe zo'n ontwerp eruit ziet? Hieronder afbeeldingen van vier verschillende ontwerpen. Wat spreekt u aan?

 

Bekijk hier de brochure voor meer inspiratie!

interstar magazine

 

Wilt u graag advies van Maryse? Maak dan hier of telefonisch(010 420 41 45) een afspraak voor 1, 2 of 3 februari.

Tijdens deze dagen maken wij uw aankoop extra aantrekkelijk!

 

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, horen wij dit graag! U kunt telefonisch contact met ons opnemen of per mail via het contactformulier