Interieuradvies

Interieuradvies

Bij Mooi&More krijgt u gratis interieuradvies. Samen met u maken we de perfecte keuze voor uw interieur. Aan de hand van een 3D tekenprogramma kunnen wij uw woonwensen visualiseren, waardoor u een goed beeld krijgt hoe de meubelen in uw interieur het beste tot hun recht komen. Wilt u wat extra advies? Dan komen wij graag bij u thuis, zodat we u echt advies op maat kunnen geven! Onderstaande beelden geven een impressie van ons interieuradvies.

Voorbeeld kleurcollage 

Verzamel zelf alvast wat afbeeldingen zodat er een algemeen beeld ontstaat, dit maakt de keuze makkelijker.

interieuradvies kleurcollage

Plattegrond

interieuradvies plattegrond

Om helder te krijgen wat de beste indeling is, is het van belang dat we de juiste maten hebben. Met deze maten kunnen wij een plattegrond voor u tekenen en een indeling maken. Als de indeling goed is kunnen we wat specifieker naar het meubilair gaan kijken. We kunnen dan ook 3D-beelden voor u maken om de ruimte goed inzichtelijk te maken. 

3D - beelden

interieuradvies woonkamer

 

  

 

 

 

 

Deze 3D - tekeningen geven goed inzicht in de verschillende ruimtes. Het meubilair is ingetekend in de gekozen kleuren en materialen. Juist dat maakt elk ontwerp uniek! Zoals op de tekeningen te zien is, maken we het interieuradvies tot in de details af om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren. 

Interieuradvies 2

 Plattegrond interieuradvies plattegrond

3D - tekeningen

interieuradvies eethoek 2

interieuradvies eethoek

interieuradvies zithoek kast interstar

 

 Interieuradvies 3

Voorbeeld kleurcollage

kleurcollage interieuradvies

 

Plattegrond

plattegrond interieuradvies 3

 3D - impressie  

interieuradvies 1 zithoek

Interesse? Kom langs in de showroom of maak direct een afspraak!