Actueel

Actueel

29 maart 2018

Voorjaar bij Mooi&More!

De lente is begonnen en dat vieren we graag!  Zo zijn we Tweede Paasdag zijn vanaf 12:00 uur geopend en hebben we diverse voorjaarsacties. Bekijk hieronder alvast een aantal aanbiedingen. 

De Caruzzo fauteuil van Leolux! Altijd al liefhebber geweest? Pak dan nu uw kans, de bijpassende poef is namelijk gratis! Nog meer feest bij Leolux want: de Leolux Volare fauteuil met hoofdsteun is 20 jaar geworden! Daarom een speciale prijs: van 1720,-  voor 1375,-

 

volare

 

Kleurrijke voorjaarsaanbieding

David collage

 

Uniek cadeau!

We gaan weggeven in de Paasweek: vanaf nu tot en met 7 april bij besteding vanaf € 500,- een design cow cadeau!

cowparade

 

Naast de aanbiedingen zijn er nog veel andere mooie meubelen te zien. Dus bent u op zoek naar een tafel, bank, fauteuil, etc. kom gezellig inspiratie opdoen!

Graag tot ziens in de showroom!

 

7 maart 2018

Zoals we eergisteren op facebook al aankondigden: we hebben de nieuwe collectie van Leolux ontvangen! Gisteren al ruimte gemaakt en vandaag is het allemaal bezorgd en kon het uitpakken beginnen. De kleuren zijn met zorg op elkaar afgestemd, toch waren we heel benieuwd hoe het zou worden. Hieronder een sfeerimpressie van het resultaat, we zijn er erg blij mee! Met deze prachtige meubels kunt u fris het voorjaar beginnen en komt u helemaal in de stemming.

Bij zitmeubelen is het niet alleen belangrijk dat het mooi is, maar ook het zitcomfort is van belang. Kom daarom eens langs om vrijblijvend te testen en de sfeer te proeven!

 

6 februari 2018

Roadshow Interstar

Afgelopen week hadden we de Interstar Roadshow, wat was het gezellig druk! We hebben veel informatie kunnen geven en allerlei ontwerpen gemaakt. Alle bezoekers hartelijk bedankt! 

Uiteraard zijn we nog druk bezig met het verder uittekenen van de ideëen. Mocht u ook interesse hebben in een Interstarkast maar bent u niet naar de Roadshow geweest? Kom dan nu nog gezellig langs, of stuur een bericht via het contactformulier. We denken graag met u mee over een passend ontwerp! 

dorp interstarkast 2

dorp interstarkast

17 januari 2018

Inspiratiedagje

Om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen is het goed om regelmatig beurzen te bezoeken. Zo was het gisteren tijd voor de beurs in Keulen. Zoals op de onderstaande foto's te zien is, waren er volop mooie producten te zien. We kunnen weer lekker aan de slag om de nieuwe ideeën te gebruiken in de showroom! 

beurs keulen impressie

 

Deze nieuwe bank van Leolux was ook op de beurs te zien; samen met het karpet, bijzettafel en poef een mooie combinatie! De bank is tot in detail afgewerkt, de bies benadrukt de ronde vorm van de bank. Uiteraard verkrijgbaar in stof of leer. Een combinatie van stof en leer, zoals afgebeeld, is ook mogelijk!

   

Kortom: weer allerlei nieuwe producten voor 2018, we houden u op de hoogte!
 
4 januari 2018

Roadshow

Nog op zoek naar een mooie kast? Kom dan langs op 1, 2 of 3 februari tijdens de Interstar Roadshow!

Wij weten als geen ander dat de kast van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om te komen tot de juiste keuze. Tijdens de Roadshow is Maryse Slotboom, de expert van Interstar zelf, aanwezig in de showroom om u persoonlijk te adviseren. Ze denkt graag met u mee voor een passend wandmeubeldressoirboekenkast en nog veel meer! Neem uw plattegrond mee en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden van Interstar.

 

 

Wilt u graag advies van Maryse? Maak dan hier of telefonisch(010 420 41 45) een afspraak voor 1, 2 of 3 februari.

Tijdens deze dagen maken wij uw aankoop extra aantrekkelijk!

maryse
interstar haardkast
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16 december 2017

Interstar!

Inmiddels zijn de nieuwe wandkasten van Interstar gemonteerd, en wat zijn we blij!
De nieuwe wanden hangen er mooi bij in de winkel, en geven weer een nieuwe uitstraling aan het geheel!
Door de extra wandkasten kunnen wij u nu nòg meer van Interstar laten zien, en kunt u nieuwe inspiratie opdoen  in onze sfeervolle "kamers".

We bekijken graag samen met u alle mogelijkheden, zodat u een kast geheel naar uw wensen kunt samenstellen! Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

        

   

 

  

 

 

27 november 2017

 

Werk aan de winkel!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de winkel!
Er worden nieuwe wanden geplaatst, die een nieuwe uitstraling geven aan de gezellig ingerichte "woonkamers".

Dit heeft alles te maken met een aantal hele mooie nieuwe kasten die binnenkort geplaatst worden door Interstar!

Wij zijn heel enthousiast over de ontwerpen, en zijn benieuwd hoe het er straks uitziet in het echt!

Bent u ook nieuwsgierig naar het resultaat? Kom langs of volg onze facebookpagina!

We houden u op de hoogte!

 

           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
       
 
 
13 november 2017

welkom Koozo! 

Een update vanuit de showroom

Afgelopen woensdag kwamen er nieuwe meubels binnen van onze nieuwe Koozo collectie!
Dat was een feestje om uit te pakken, en alles een mooie plaats te geven op de winkelvloer!
(zie onderstaande foto's)

Over Koozo

Koozo is sinds 2013 op de meubelmarkt, en met hun bijzondere ontwerpen en goede kwaliteit, een groot succes!
Dit is hun eigen omschrijving:
KOOZO staat synoniem voor goed gezelschap. De bank (Roommate) die helemaal bij u past, en waarmee u perfect kunt samenleven. Betaalbaar design waarbij de hoogste prioriteit gegeven wordt aan uitstraling, comfort en betrouwbaarheid . Dit zijn de juiste voorwaarden voor een NEW ROOMMATE van KOOZO. Onze producten zijn op een zeer consequente wijze gemaakt in België . Wij creëren voor onze klanten tijdloze en originele designbanken met een sterke identiteit .

Wij nodigen u van harte uit om de mooie nieuwe banken en fauteuil te komen bekijken in de winkel bij Mooi&More!
Wilt u alvast een voorproefje, of meer informatie over de modellen? Neem een kijkje bij de collectie op de site!

      

    

 
 
4 november 2017
 

Lak of toch maar olie?

 

Hout geeft uw interieur een warme uitstraling. Wanneer u kiest voor houten meubilair dan is er nog meer te kiezen. Zo zijn er diverse houtsoorten die kunnen worden uitgevoerd in blanke olie en lak, maar ook voorzien kunnen worden van een aantal beitskleuren. Deze beitskleuren worden afgedekt met lak of olie.
 
Door afwerking met olie komt de natuurlijke uitstraling van massief hout optimaal tot zijn recht. Dit maakt uw product echter wel iets gevoeliger voor vocht en vlekken dan een gelakt product. Gemorste vloeistoffen daarom meteen verwijderen. Lichte krassen en vlekken kunt u behandelen met een speciaal schuursponsje (verkrijgbaar in de serviceshop). Licht opschuren in de richting van de houtnerf, Daarna opnieuw oliën. Gebruik nooit bijtende middelen of schoonmaakmiddelen met een schurende werking!
 
Vlekken van koffie, wijn, o.i.d. op een gelakte tafel direct afnemen met afwasmiddel en wat water. Voor het verdere onderhoud hoeft u het meubel alleen met een vochtige doek af te nemen(zonder reinigingsmiddel) en droog te wrijven. De lak is pas na 2 maanden helemaal uitgehard, behandel uw meubel de eerste tijd daarom voorzichtig.
 
Kortom: een lakafwerking zorgt voor meer bescherming en is eenvoudig te onderhouden. Een afwerking met olie zorgt voor een hele natuurlijke uitstraling. Het product is iets gevoeliger maar is eenvoudig te onderhouden. 
 
 
tafel amar 1